Nr1 spellen: voor de allerleukste spelletjes zoals Vikings, Flip it Frenzy, Oversteer, Motor Trail 2, Blast Biljart 5 en natuurlijk Playing with Fire | Nr1 spellen: De leukste spellen vind je op nr1 spellen.nl  
Gratis prijzen winnen

Deze website wordt u aangeboden door de redactie/makers van Nr1spellen.nl, onder de hier omschreven voorwaarden (de "gebruiksovereenkomst").

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze gebruiksovereenkomst. De redactie is heeft het recht deze voorwaarden ten allen tijden stilzwijgend te wijzigen, waarna u door gebruik te blijven maken van deze website automatisch met de gewijzigde overeenkomst akkoord gaat.

De redactie stelt informatie, discussieforums en links naar websites van derden aan u beschikbaar.
De redactie probeert hierbij de inhoud van de informatie op deze website zoveel mogelijk op juistheid te controleren, maar kan dit niet garanderen. Er kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en de redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie die op of via deze site beschikbaar is.

De betaalspellen die wij een link geven vanaf onze site zijn wij onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk voor.
Dus eventuele (financiele) schade kan op geen enkele wijze op de makers van nr1spellen.nl verhaald worden!

Voor alle interactieve delen van deze website geldt dat de algemeen geldende normen van fatsoen en goede smaak te allen tijde in acht dienen te worden genomen. Het is niet toegestaan directe of indirecte bedreigingen te uitten. Wij wijzen iedereen erop voorzichtig te zijn bij het onthullen van persoonlijke informatie. De redactie is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het plaatsen van persoonsgegevens of andere persoonsgerelateerde informatie. De redactie is niet verplicht deze informatie te verwijderen. Indien de redactie echter merkt dat mensen berichten plaatsen die naar haar mening niet passen in een fatsoenlijke discussie zal zij deze berichten en de betrokken personen verwijderen van de site. De redactie is hiertoe echter niet verplicht.

De redactie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de websites of de inhoud van SMS berichten. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden. De redactie van nr1spellen.nl is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

De Spelletjes

Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen spelletjes hebben we een aantal maatregelen genomen. Middels deze pagina willen we onze gebruikers, of één ieder die hier belang aan hecht, hiervan op de hoogte stellen.

  1. We hebben voor het plaatsen van een aantal spelletjes toestemming gevraagd en gekregen bij de door ons bekende copyright houders.
  2. Een aanzienlijk aantal spelletjes mogen zonder enige (rand)voorwaarden op internetsites geplaatst worden, voor een aantal hebben we geen copyright informatie kunnen vinden of kunnen we door algemeen gebruik op het internet deze informatie niet (meer) achterhalen.
  3. Sommige spelletjes mogen onder speciale voorwaarden worden gebruikt met in achtname van een aantal randvoorwaarden. Aan deze randvoorwaarden wordt, voor zover wij dat zelf kunnen beoordelen, door nr1spellen.nl voldaan.
  4. We veranderen niets aan de source code van de spelletjes. Vermeldingen van bijvoorbeeld credithouders, merknamen, of verwijzingen naar websites blijven ongewijzigd.

De wetgeving rond internet en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een mail aan de redactie.

Indien uw bezwaar redelijk cq begrijpelijk is zal de naar het betreffende spelletje z.s.m. worden verwijderd van Nr1spellen.nl. Onze ervaring heeft aangetoond dat deze insteek succesvol werkt.

Design by vhmedia © Copyright 2006-2018 Nr1Spellen.nl | Disclaimer | Contact